BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Vuslat - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Çiçeklerin açtığı havanın güneşli olup içimizi ısıttığı bir bahar gününde oyuncaklarımızı ve boyama kitaplarımızı alarak Adölesan servisimizin yolunu tuttuk. 6 yaşındaki prensesimiz Vuslat'ın odasına doğru heyecanla girerken onun da bizi heyecanla beklediğini görüyoruz. Boyama yapmayı çok sevdiğini söyleyerek en sevdiği prenses olan Pamuk prensesi  boyamaya başlıyoruz. Daha sonrasında resim kursuna gittiğini ve orada hocanın en gözdesi olduğunu bize resim çizme yeteneğiyle gösteriyor. Resim çizmeye devam ederken en sevdiği renklerin pembe, mor, siyah ve beyaz olduğunu öğreniyoruz. Elimizdeki hamurları görerek daha sonrasında onlarla oynamaya başlıyoruz. Hamurlarla en sevdiği çizgi film olan İbi'nin kaplumbağası Tosi'yi yapıyoruz.  En sevdiği sporu sorduğumuzda ise yüzme olduğunu hatta babasının ona denizde yüzmeyi öğrettiğini söylüyor. Unicornları çok sevdiğini  söylüyor ve ona hediye ettiğimiz çıkartmalardan bize birkaç tane hediye ediyor ve önlüklerimize yapıştırıyoruz. Unicornlardan bahsederken en çok sevdiği hayvanın at olduğunu hatta  çok iyi ata bindiğini öğreniyoruz. Prensesimiz Vuslat 'ın dileğini sorduğumuzda bizden  Barbie Seyahat Seti istediğini söylüyor. Siz de Vuslat'ın dileğini gerçekleştirip yüzünde gülücükler açmasına vesile olma ister misiniz?

İçimizi ısıtan bir ilkbahar günü Vuslat'ımızın dileği olan Barbie seyahat setinin geldiğini öğrendiğimizde sevinçten havalara uçtuk ve hemen dileği teslim almaya gittik. Ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Ailesiyle buluşup dileği teslim ettik. Onlar da bize çok teşekkür ettiler ve hediyeyi bir an önce Vuslat'ımıza götürmek için sabırsızlandılar çünkü miniğimiz dileğini bu yaz gidecekleri tatile götüreceğini hatta onunla birlikte çok sevdiği spor olan yüzmeye gideceğini söylemişti. Bu yüzden heyecanla dileğinin bir an önce gerçekleşmesini bekliyordu. Miniğimizin babası dileği birlikte açmak istemesine rağmen Vuslat'ımız heyecandan ve mutluluktan dayanamayıp oyuncağı babasının işten gelmesini beklemeden açmış ve yüzündeki mutluluk gözlerinden okunuyormuş. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu değerli anın yaşanmasına vesile olan gönüllümüze teşekkürlerimizi sunarız.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: