BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aslıhan - Kocaeli Tıp Fakültesi

Kocaeli Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aslıhan ile tanışmak için hep birlikte Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Aslıhan 15 yaşında hastanemizde Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile tedavi görmekte. Bizi gördüğüne çok mutlu oldu. Birlikte onun da sevdiğini söylediği Tabu oyununu oynadık. Hem anlatımda hem de bilmede çok iyiydi.  Aslıhan bir onuncu sınıf öğrencisi. Bize bölüm tercihlerinin başladığını ve sayısal bölümü tercih ettiğini söyledi. Birbirimize tuttuğumuz takımlardan bahsettiğimizde Beşiktaşlı olduğunu öğrendik, sıkı bir Beşiktaş taraftarı ve hayranı olduğunu söyledi. Bizden istediği dilek de çok sevdiği takımıyla  ilgiliydi. Dileğinin "Beşiktaş Forması" olduğunu söyledi. Siz de Aslıhan’ın dileğini gerçekleştirmek ve onu mutlu etmek ister misiniz?

Güneşin hem bizi hem de içimizi ısıttığı bu güzel günde Aslıhan'ın hediyesinin geldiğini öğrendiğimizde heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Hediyesini teslim alan prensesimiz büyük sevinç ve heyecanla hediyesini inceledi ve çok mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş formasının gelmesini iple çeken Aslıhan'ımızın bu ay içinde ailesiyle birlikte Beşiktaş maçına gideceğini de öğrendik. Prensesimizin dileğini gerçekleştirerek mutlu olmasına vesile olan ve onu gülümseten gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: