BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nazlıcan - Marmara Tıp Fakültesi

Marmara Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Mayıs ayının sonlarına doğru yaklaşırken havanın bir miktar rüzgarlı olduğu fakat içimizi ısıtan güneşli bir günde oyunlarımızı seçip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Kapısını tıklattığımız odada 11 yaşında adı Nazlıcan olan dünyalar tatlısı bir genç kız vardı. Nazlıcan hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) sebebiyle tedavi görüyordu. Odaya girdiğimizde yemeğini bitirmiş annesiyle vakit geçiriyordu. Kendimizi tanıtıp onunla beraber oyun oynamak istediğimizden bahsettik. Önce Bil Bakalım oyununu oynadık. Bu oyunu ilk defa oynamasına rağmen pek akıllı olsa gerek hemen nasıl oynanacağını kavradı ve bizi sürekli yenmeye başladı. Sonrasında tombala oynamaya karar verdik. Nazlıcan gerçekten çok şanslıydı, çünkü bu sefer de kazanan o oldu. Biz Nazlıcan’la oynarken çok eğlendik. Oyunumuzun sonundaysa bizden istediği bir dileğinin olup olmadığını sorduk. O da bize  “Siyah Kablosuz Bluetooth Kulaklık ” istediğini söyledi. Siz de Nazlıcan’ın dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Nazlıcan’ın dileği bize ulaştığında çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Doktor randevusu olduğu için hastanemize geleceğini öğrendik ve o gün dileğini teslim etmek üzere annesiyle sözleştik. Heyecanla dileğini bekleyen Nazlıcan, hediyesini görünce çok mutlu oldu. Beraber ne tür müzik dinlediği konusunda biraz sohbet ettik. Küçük dostumuzun bu tatlı heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: