BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir haziran ayında vizitte gördüğümüz tatlı miniğimizi ziyaret etmeye karar verdik. Fatma 5 yaşında. Odasına girdiğimizde onun için getirdiğimiz oyuncakları görünce heyecanlandı ve hemen oynamayı kabul etti. Öncelikle Jenga oynayarak başladık. Zaten evinde de Jenga’sı olan miniğimiz ablasıyla sık sık oynuyormuş. Çekişmeli bir turdan sonra kalan vaktimizde origami yapmak istedik. Kağıttan zıplayan kurbağa yapılabildiğini öğrenince çok sabırsızlandı. Bizim yaptıklarımızı taklit ederek o da kendine bir tane kurbağa yaptı. Sınırlı vaktimiz kaldığı için renkli kalemlerle benek çizme işini Fatma'ya bıraktık. Bizden sonra biraz daha kurbağası olsun ister diye de yanına renkli kağıt bıraktık. Fatma arkadaşlarıyla evcilik oynamayı çok seviyormuş. En sevdiği çizgi film Maşa ile Koca Ayı'ymış. Aynı zamanda boyama yapmaya da bayılıyormuş. Sık sık boyama yapan miniğimizin oldukça iyi bir boyama ustası olduğuna bizler de şahit olduk. İtinayla hiç taşırmadan boyamasına hayran kaldık. En sevdiği renk pembe olan Fatma büyüyünce doktor olmak istiyormuş. Peki yarın doğum günün olsa ne isterdin diye sorduğumuzda ise cevabı "Prenses Barbie Bebek" oldu. 

Sizler de miniğimizin yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Fatma'nın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve heyecanla miniğimizin hastaneye geleceği günü beklemeye başladık. Hediyesini teslim etmek için gittiğimizde elimizdeki hediyeyi görünce çok mutlu oldu. Prenses Barbie bebeğiyle birlikte biraz oyun oynadık. Hediyesini çok beğendiği güzel yüzünden ve mutlu gözlerinden bile anlaşılıyordu, teşekkür etti. Miniğimizin gülüşüne, mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: