BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8859 - Mersin Tıp Fakültesi

1 1

Mersin Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ilık ve güneşli bir sonbahar gününde yeni arkadaşlarımızla tanışmak için Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Vardığımızda ziyaretin bu kadar güzel geçeceğinden habersiz çok tatlı bir arkadaşın odasında buluverdik kendimizi. Güzeller güzeli arkadaşımız Sena 13 yaşında. Odasına girdiğimizde  bizi nahif tebessümüyle karşıladı. Ardından tatlı arkadaşımız da bizim gibi oyun oynamayı sevdiğinden Süper Bardaklar oynunu oynadık. Son derece hızlı ve el becerisi yüksek biri olduğunu bu oyun sayesinde öğrenmiş olduk. Bu oyundan mağlup ayrılınca Hedef 4 oyunu oynamayı teklif ettik ve yeni bir oyuna başlamış olduk. Sena Hedef 4 oyununu ilk defa oynamasına rağmen oldukça zeka ve strateji dolu hamleler yapıyordu. Oyunlar oynarken aldığımız zevki onunla sohbet ederken de aldık. Tatlı arkadaşımız yemek yapmaktan zevk aldığını bu yüzden aşçı olmak isteğinden bahsetti. Aynı zamanda dersleri hakkında ne yapması gerektiği konusunda taktik alışverişinde bulunduk. Oyundan sonra sohbet etmeye başladık. Bu sohbetimizde 13 yıl öncesine gidip bebeklikten itibaren günümüze kadar yaşadığımız olaylardan ve duygularımızdan bahsettik. Bu paylaşımlarımız bizi çok mutlu etti. Aynı zamanda onun da deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulduk. Bu keyifli sohbetin ardından bir daha görüşmek dileğiyle odasından ayrıldık. Onunla sohbet etmek çiçekli bir bahçede yürümek gibi bizim için. Geleceğe dair planlarından bahsederken şu an daha verimli ders çalışmak adına "Ayaklı Beyaz Tahta" istediğini belirtti. 
Siz de onun bu dileğini gerçekleştirerek Sena'nın bu mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Havaların iyiden iyiye soğuduğu bir kış günü Emine Sena 'nın  hediyesini fakültemize ulaştığını öğrendik.Hiç vakit kaybetmeden ailesine ulaştık fakat Emine Sena okula başladığı için onu göremeyecegimizi öğrendik. Madem o bize gelemiyor biz ona gidelim diye düşünüp  hediyemizi kargoya verdik.Hediyemiz ulaştığında Emine Sena bizimle iletişime geçti ve çok mutlu olduğunu  ifade etti .Bu mutluluğu sesine de yansımıştı. Bizler de onun bu mutluluğunun sebebi olan gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: