BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aybüke Zeynep - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir cuma günü Genel Pediatri servisinde tedavi gören prens ve prenseslerimizi görmeye gittik. Orada güzel mi güzel Aybüke Zeynep ile tanıştık. Aybüke Zeynep 10 yaşında, hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı ) tedavisi gören, kutu oyunlarını ve siyah rengi çok seven yetenekli mi yetenekli bir prenses. Onun yanına gittiğimizde bizi çok güzel karşıladı. Bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduğumuzda adeta havalara uçtu. Yapboz yapmayı çok sevdiğini öğrenince yanımızda bulunan yapbozla oynamaya başladık. Yapboz yaparken Aybüke'nin bir kez daha ne kadar yetenekli olduğunu anladık. Yapbozumuz bittiğinde çok mutlu olduk. 

Ziyaretimizin sonuna doğru Aybüke  Zeynep'e karşısına bir dilek cini çıksaydı ne dileyeceğini sorduk ve kendisinden "Kar Küresi" yanıtını aldık. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde gülücükler açtırmak ister misiniz?

Minik prensesimiz Aybüke Zeynep‘in hediyesinin elimize ulaştığı haberiyle güne başladık. Hemen prensesimizin ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneden taburcu olduğunu ve kısa süre içinde hastaneye gelemeyeceğini öğrendik. Biz de Aybüke Zeynep’in yanına gidelim dedik. Geleceğimizden haberi olmadığı için bizi görünce havalara uçtu. Yanımızda getirdiğimiz hediyesini görünce adeta mutluluğu gözlerine yansıdı. Onu mutlu görmek bizi de çok mutlu etti. 

Prensesimizin dileğini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: