BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma Naz - Pamukkale Tıp Fakültesi

Pamukkale Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Şubat ayının ilk günü Genel Pediatri servisinde tedavi gören miniklerimizi görmeye gittik. Bizi orada çok güzel bir prenses karşıladı. Kendisi Fatma Naz , 10 yaşında . HSP Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı ) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyormuş. Fatma Naz çok neşeli ve bir o kadar da yetenekli bir çocuk. Onunla oyun oynamak istediğimizi söylediğimizde heyecanla bizimle oyunlar oynayabileceğini söyledi. Boyama konusunda çok yetenekli olduğunu öğrenince yanımızda getirdiğimiz boyama kitabını gösterdik ve hemen boyamaya başladık. Boyama kitabımızı boyarken Fatma Naz 'ın en sevdiği rengin pembe olduğunu öğrendik. Kutu oyunları oynamayı çok sevdiğini söyledi. Bunu öğrenince yanımızda bulunan Bil Bakalım Kim oyununu oynamaya başladık. Fatma Naz çok yetenekli olduğu için bizi yendi.

Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Fatma Naz'a Alaaddin'in sihirli lambasına sahip olsa ne dileyeceğini sorduk. Bize "Bil Bakalım Kim Kutu Oyunu" dilediğini söyledi. 

Siz de yetenekli Fatma Naz 'ın bu isteğini gerçekleştirip miniğimizin yüzünde gülümsemeler açtırmak ister misiniz?

Güneşli bir haziran gününe prensesimiz Fatma Naz‘ın dileğini elimize ulaşma sevinci ile başladık. Prensesimizin dileğini teslim etmek için aile ile iletişime geçtik ve hastaneye geleceklerini öğrendik. Hediyemiz elimizde heyecanla hastane yolunu tuttuk. Dileğini görünce prensesimiz çok sevindi. Hediyesini çok beğendiğini, çok mutlu olduğunu söyledi. Onun mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Prensesimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem de Fatma Naz‘ı mutlu eden gönüllümüze içten teşekkür ederiz. 
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: