Detaylar:
Adı: | Semanur | |
Tanışma Tarihi: | 24.12.2024 | |
Fakülte: | Pamukkale Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Mandala ve Kuru Boya Seti | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Diabetes Mellitus |
"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)
Adı: | Semanur | |
Tanışma Tarihi: | 24.12.2024 | |
Fakülte: | Pamukkale Tıp Fakültesi | |
Dilek: | Mandala ve Kuru Boya Seti | |
Durum: | Teslim Edildi | |
Tanı: | Diabetes Mellitus |
Yağışın bol olduğu ve çok soğuk bir aralık günü heybelerimize oyunlarımızı kattıktan sonra hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada Semanur sıcacık gülümsemesiyle bizi karşıladı. Semanur 13 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Ufak bir tanışma faslından sonra heyecanla oyunlarımıza geçtik. Güzel bir sohbet eşliğinde ilk olarak Bil Bakalım Kim? oyunumuzu oynadık. Miniğimiz bu oyunda iyi bir performans sergileyerek bizi yenmeyi başardı. Daha sonra hiç vakit kaybetmeden diğer oyunumuza geçtik. Denge ağacına kurbağaları yerleştirirken hepimiz oldukça heyecanlı ve temkinliydik. Son olarak ise Dedektif oyunumuzu oynadık. Miniğimiz pür dikkat bir şekilde bütün eşyaları bularak burada da bizi yenmeyi başardı. Ziyaretimizin sonuna doğru gelirken miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra dileğinin “ Mandala ve Kuru Boya Seti” olduğunu söyledi. Siz de Semanur’un dileğini gerçekleştirip onun yüzüne bir gülümseme kondurmak ister misiniz?
Havanın kapalı ancak yağışsız olduğu bir ocak günü Semanur’un dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok heyecanlandık. Hemen ailesiyle iletişime geçip sabırsızlıkla kontrol için hastaneye gelecekleri günü bekledik. Dileğini miniğimize teslim ettik ve onun ne kadar mutlu olduğuna şahit olduk. Eve gidip hemen mandalasını boyayacağını söyledi. Onun bu mutluluğuna ve heyecanına ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.