BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Derin Ayşe - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir çarşamba günü oyunlarımızı ve boyama kitaplarımızı yanımıza alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 4 yaşındaki Derin Ayşe ile tanıştık. Derin Ayşe Wilms Tümörü (Bir çeşit böbrek tümörü) tanısı ile hastanemizin Hematoloji servisinde tedavi görmekte. Tanıştığımızda bizi sıcak bir gülümsemeyle karşılayan miniğimizle, önce boyama kitaplarımızı çıkartıp birlikte boyama yapmaya başladık. Bu konuda oldukça yetenekliydi. Boyama yaparken en sevdiği rengin de pembe olduğunu öğrendik. Daha sonra birlikte oyun hamuru oynadık. Miniğimizle birlikte hayvan figürleri yaptık. Derin Ayşe bu konuda üstün yeteneklerini göstererek bizi çok şaşırttı. Daha sonrasında ise Jenga oynadık. Miniğimizin bu oyunu kazandığındaki keyfi görülmeye değerdi. Hoş sohbetler edip ziyaretimizin sonlarına doğru geldiğimizde Derin Ayşe’nin bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz bizden "Pembe Paten" istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Havanın çok güzel olduğu bir gün hastaneye doğru yola koyulduk. Elimizde de miniğimizin güzel hediyesi vardı. Derin Ayşe tüm tatlılığıyla oyun odasında oynuyordu. Bizi görünce çok sevindi ve heyecanla hediye paketini açmaya başladı.  Bize hediyesini çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Güzel patenlerini hemen sürmeye başlayacakmış. Biraz vakit geçirdikten sonra da yanından ayrıldık. Bizi ve miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: