BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Mayıs günü, dönemin son ziyaretlerinden birini yapıyor olmanın heyecanıyla Pediatri servisine geldik. Servisimizde 13 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte olan Ömer bizi karşıladı. Sohbetimizde hemşir olmak istediğini öğrendiğimiz Ömer, hayalindeki mesleğe yakışır şekilde sıcakkanlı ve güleryüzlüydü. Ayrıca bize her gün belirli bir süre kitap okumaya ayırdığını söyleyerek de kendine hayran bıraktı. Muhabbetimiz sürerken oyunlarımızı oynamaya başladık. UNO oyununu uzun süredir oynamamış olmasına rağmen kıvrak zekasıyla bizleri defalarca yendi. Jenga oyununda ise dikkati ve el becerileri ile mükemmel bir rekabet sergiledi. Mangala oyununu da ustaca oynayan Ömer'den ziyaretimizin sonlarına doğru bizimle bir dileğini paylaşmasını istedik. Biraz düşünen Ömer, bizden "Kol Saati" istedi. Siz de miniğimizin dileğini karşılayarak onun tebessümüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir yaz günü kargomuzu heyecanla karşıladık. Bu güzel kol saatinin Ömer'e çok yakışacağından emindik. Saat eline ulaşır ulaşmaz yüzündeki mutluluk ise dünyalara bedeldi. Biz de onunla bu mutluluğu paylaştık. Gizli kahramanımıza teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: