BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali İbrahim - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin kalplerimizi ısıttığı güzel bir bahar günü hastanenin yolunu tuttuk. Hastanede Genel Pediatri servisinde Diabetes Mellitus (Bir tür şeker hastalığı) tanısıyla kalan 6 yaşındaki Ali'yi ziyaret ettik. Miniğimiz oyun oynamayı çok sevdiğini ve okulunda da arkadaşlarıyla oyunlar oynadığını söyledi. Sonrasında Pratik Bardaklar oyunumuzla başlamaya karar verdik ve Ali bizi oyunu ilk kez oynamasına rağmen hızlıca kavrayarak yendi. Oyunumuz sırasında Ali bize iki tane muhabbet kuşu ve bir kardeşi olduğundan ve onlarla zaman geçirmekten çok hoşlandığından bahsetti. Oyunumuz bitince Ali bize oldukça sevdiği bir oyunu öğretti ve bardaklarımızla Ali'nin bize öğrettiği oyunu oynadık. Oldukça dikkatli bir gözlemci olan Ali bu oyunda da bizi başarıyla yendi. Sonrasında Anlat Bakalım oyunumuzu oynadık ve Ali'nin Fenerbahçeli olduğunu öğrendik. Polis olmak isteyen Ali aynı zamanda bize büyüdüğünde deney yapmak istediğinden de bahsetti. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Ali'den "Uzaktan Kumandalı Robota Dönüşen Araba" dileği aldık. Biz Ali ile vakit geçirmekten ve tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğumuza ortak olmak ister misiniz?

Haziranın gelmesiyle yaz mevsiminin bir anda kendini belli ettiği sıcak bir Edirne gününde Ali İbrahim'in dileğinin bize ulaştığını öğrendik ve vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz taburcu olduğu için dileğini kargoyla yolladık. Ali çok mutlu olmuş, hediyesi gelir gelmez heyecanla paketini açıp oynamaya başlamış bile. Miniğimizin tatlı heyecanına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: