BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Irmak - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs gününde Genel Pediatri servisinde Zeynep'le tanışmaya odasına girdik. O da dışarıdan koşa koşa coşkulu bir şekilde bizim yanımıza geldi. Onunla tanışacağımız için çok heyecanlıydık. Zeynep şu an Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanede tedavi görüyor. Zeynep ile oyun oynamaya Buz Dağı ile başladık. Zeynep bu oyunda çok başarılıydı ve büyük bir zevk alarak kimseye fırsat tanımadan hepimizi yendiği için  bizden dilek olarak bu oyunu istedi. Look Look oyununda çok zorlandık ama yine de keyif alarak bu oyunu bitirdik. Son olarak Hapşuu Hafıza Kartları oyununu oynadık. Zeynep tatlı taktikler yaparak oyunda az daha birinci olacaktı. Diğer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da çok başarılıydı. Hatta yapamadığımız yerlerde bize yardım dahi etti. Büyüyünce veteriner olmak istediğini söyledi. Biz onun çok başarılı bir veteriner olacağından adımız gibi eminiz. Kendisi çok tatlı bir kızdı ve bizden "Buz Dağı Oyunu"  istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Bunaltıcı sıcakların yaşandığı bir yaz gününde Irmak’ın dileğinin geldiğini öğrenerek mutlu olduk ve Buz Dağı dileğini alıp servisin yolunu tuttuk. Irmak bizi görünce çok mutlu oldu. Eğlenerek oynayacağını söyledi. Beraber Pamuk Prenses'in önünde fotoğraf çekildik ve ayrıldık. Irmak çok memnun kaldı, bize ve gönüllümüze teşekkür etti. Biz de Irmak’ın dileğini karşılayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: